Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzninin Amacı

"www.qrcodematic.com" (bu"Site") Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası bu Site için geçerlidir . Bu Site'yi terk ederken, ziyaret ettiğiniz siteye ilişkin gizlilik politikasını lütfen okuyunuz. Bu Gizlilik Politikası'nı kabul etmiyorsanız, lütfen bu Site'yi kullanmayınız.Bu Site'ye girerek ve kullanarak, bu Gizlilik Politikası'nın şartlarını kabul ediyorsunuz. 

Kişisel Bilgi

Sorularınıza yanıt verebilmek, isteklerinizi yerine getirmek için, isminiz, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi kişisel bilgileri istememiz gerekebilir. Bu bilgiyi, isteklerinize yanıt vermek, sizinle posta, e-posta ya da telefon yoluyla yeni ürünlerimiz, hizmetleriniz ve promosyonlarımız hakkında bilgi vermek amacıyla iletişim kurmak için kullanabiliriz. Herhangi bir ürün siparişinde ya da hizmet istediğinde bulunursanız ya da bu siteye içerik sunarsanız, siparişinizi ve/ya da isteğinizi işlememiz ya da yerine getirebilmemiz için gerekli ek bilgiler için sizinle temas kurmamız gerekebilir. Ancak, yürürlükteki mevzuat gerektirmedikçe, siparişinizi işleme koymamız, isteklerinizi yerine getirmemiz için gerekli olması dışında, izniniz olmadan bu bilgiyi hiçbir üçüncü şahsa vermeyeceğiz. Ayrıca, Qrcodematic tarafınızdan verilen bilgiyi, burada belirtilen amaçlarla Medyax'nin bağlı kuruluşları arasında alıp verme hakkını da kabul ediyorsunuz.

Bize sunduğunuzu kişisel bilgiye ek olarak, bu Site, internet protokol adresiniz, bilgisayarınızın işletim sistemi, tarayıcı tipiniz, trafik biçimleri ya da herhangi ilgili web sitelerinin adresi gibi belirli teknik bilgiyi toplamamıza imkan veren teknolojileri kullanabilir.

Güvenlik

Kişisel bilgileri, ister şahsen ister telefonla isterse internet üzerinden olsun, verirken her zaman risk bulunduğunu ve hiçbir teknoloji sisteminin tamamen güvenli, "kurcalama" ya da "hacker-korumalı" olmadığını, Medyax'nın kişisel bilginize yetkisiz erişim, hatalı kullanım ya da yanlışlığına ilişkin riskleri önlemek ve asgariye indirmek için gerekli tedbirleri almaya çaba sarf ettiğini not ediniz. Örneğin, kredi kartı bilgileri gibi hassas verileri aktarırken şifreleme teknolojisi kullanıyoruz.

18 yaşından küçükler

Bir velinin ya da yasal bakıcının izni olmadan 18 yaşın altındaki şahıslar Qrcodematic'e bilgi sunamaz. 18 yaşın altındaki kişiler yürürlükteki kanun izin vermedikçe, bahsedilen türde bir izin olmadan bu Site'de satın alma yapamazlar ya da diğer yasal eylemlerde bulunamazlar.

Değişiklikler

Dilediğimiz zaman ya da bildirimde bulunmadan bu Gizlilik Politikası'nı değiştirebilir, bu Siteye ya da bu sayfalara erişimi değiştirebilir ya da kaldırabiliriz.

Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması durumunda bu verilerinizi değiştirmek, güncellemek ve/veya silmek, bu durumun kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek amacıyla, Qrcodematic.com websitesi, mobil uygulaması ve mobil sitesi içindeki "Hesabım” bölümünden hesabınıza erişebilir ve gerekli değişiklik, güncelleme ve/veya silme gibi işlemleri yapabilirsiniz. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 11 uyarınca sahip olduğunuz diğer haklar saklıdır.

Çerez (Cookie) Kullanımı

Qrcodematic bazı genel bilgileri otomatik olarak toplar. Genel bilgiler ziyaretçinin kişisel bilgilerini göstermez. Bu bilgiler genellikle bilgisayara atanan IP adresi, ziyaret sayısı ve sıklığı ve ziyaret edilen MEDYAX siteleri gibi bilgileri içerir. MEDYAX bu bilgileri müşteri hizmetleri ve web sitesi ihtiyaçları için kullanır. Bunları 'cookie' gibi bazı uygulamaları kullanarak yapar. MEDYAX bu şekilde edindiği bilgileri kişisel bilgilerle birleştirmez. Web tarayıcınızı cookie alındığında sizi uyarması için ayarlayabilir ve isterseniz bu uygulamayı reddedebilirsiniz. Ancak bazı cookieleri reddetmeniz MEDYAX web sitelerini düzgün kullanamamanıza neden olabilir. 

MEDYAX bu bilgileri yalnızca kendi kullanımı için toplar. Toplanan bilgiler hiçbir şekilde MEDYAX dışına çıkmaz. 

 

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı

Medyax, Qrcodematic.com ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Medyax’in yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere Medyax 'in yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler

Kişisel verilerin korunması Medyax için önemli bir konudur. MEDYAX, kişisel verilere yetkisiz erişim veya bu bilgilerin kaybı, hatalı kullanımı, ifşa edilmesi, değiştirilmesi veya imha edilmesine karşı korumak için gerekli önlemleri almaktadır. Medyax kişisel verileri depolarken güvenlik duvarları ve Güvenli Soket Katmanı (SSL) şifrelemesi gibi genel kabul görmüş güvenlik teknolojisi standartlarını kullanmaktadır. Buna ek olarak, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi aracılığıyla "Qrcodematic.com”’a kişisel verilerinizi gönderirken, bu veriler SSL kullanılarak aktarılmaktadır.

Medyax, kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. Medyax ’in gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Medyax bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alır.

Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde Bursa Merkez Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

İletişim İzni

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, bizimle paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve size özel tanıtım, promosyon, reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişimin telefon, kısa mesaj (SMS), e-posta ve benzeri yollarla yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.